اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

جزئیات دستگیری یک جاسوس اروپایی در کرمانشاه

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشورهای اروپایی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه گفت: جلسه‌ای به‌صورت وبیناری در قوه قضاییه به‌ریاست معاون اول قوه قضاییه با حضور رؤسای دادگستری‌های سراسر کشور برگزار شد، در این جلسه در دو محور قضایی و نظارتی دستوراتی که رئیس قوه قضاییه صادر کرده بود به رؤسای دادگستری‌ها، ابلاغ شد.
وی افزود: در بخش قضایی مقرر شد که شعب ویژه قضایی در دادگستری استان‌ها اعم از دادسراها و دادگاه‌ها تشکیل شود و به‌صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت به پرونده عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی رسیدگی شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: همچنین در خصوص نظارت‌های ویژه قضایی مقرر شد که پیش‌بینی‌های لازم برای حفظ امنیت اقتصادی جامعه و اموری که با مایحتاج مردم در ارتباط است، تدابیر لازم توسط دادستان‌ها اتخاذ شود به‌نحوی که از هر گونه اخلال احتمالی در بازار جلوگیری شود.

جهانگیر بیان کرد: در همین جلسه رؤسای‌کل دادگستری استان‌ها گزارشی در خصوص اقدامات فوق‌العاده قضایی که در یک هفته اخیر مرتبط با حوادث و عوامل رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ارائه کردند، به‌عنوان نمونه گزارش شد که در استان بوشهر با اقدام به‌موقع مردم، ۱۰ پرونده مرتبط با عوامل رژیم صهیونیستی تشکیل شده است و متهمان این پرونده‌ها شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: همچنین با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشورهای اروپایی است، از دو متهم دیگری که در استان دستگیر شدند تعداد قابل‌توجهی سیم‌کارت و مقادیر زیادی وجوه نقد کشف شده که مرتبط با جریانات بیگانه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در یکی از استان‌های دیگر با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و امنیتی کشور، یک خانه تیمی شناسایی شد که تعداد ۵ تروریست خودشان را برای اقدامات تروریستی در تهران در این خانه آماده می‌کردند که با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و انتظامی ۴ نفر از این افراد دستگیر شدند و یکی از تروریست‌ها در زمان دستگیری اقدام به خودکشی کرد، از این افراد اطلاعات و اسناد قابل‌توجهی به دست آمد.

وی تصریح کرد: این موضوعات نشان داد که با حضور به‌موقع مردم در صحنه و کمک به عوامل انتظامی، نظامی، امنیتی و قضایی به‌سرعت شاهد شناسایی، دستگیر و برخورد قاطع با تعداد اندکی از کسانی که به‌عنوان وطن‌فروش و خائن که مزدوری رژیم صهیونیستی را می‌کنند، خواهیم بود./همشهری

کلمات کلیدی: دستگیری جاسوس
ارسال نظر